• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Visie Gemeente Immanuel

De visie van Gemeente Immanuel

Onze Visie  

Wij zijn een zorgzame gemeente waar Jezus in het middelpunt staat.

Door de Heilige Geest:             Genieten wij van Hem en van elkaar

                                                     Groeien wij naar Hem en naar elkaar

                                                     Geven wij ons aan Hem, aan elkaar en aan anderen

Onze Missie

Gedreven door de liefde van en voor God, onze hemelse Vader, hebben wij onze naaste lief. Dankzij Jezus’ lijden, sterven en opstanding woont de Heilige Geest in ons waardoor ons leven anderen helpt om God als Vader en Jezus als verlosser te leren kennen.

Onze onderlinge verbondenheid

Als huisgenoten van Gods huisgezin zijn er ontmoetingen voor jong en oud. 

Zowel in de zondagse samenkomsten als door de week zijn er gelegenheden om de onderlinge band te versterken en te doen groeien. Dat gebeurt onder andere in kinder- en jeugd activiteiten, in kringen, gezamenlijke maaltijden, gebed, pastorale zorg en praktische hulp.


Ons onderwijs in de gemeente

In het huisgezin van God staat Gods Woord centraal. 

Elke leeftijdsgroep in de gemeente wordt op een aansprekende en hedendaagse manier vanuit het Woord onderwezen. Elke leeftijdsgroep wordt daardoor in het hart geraakt en geholpen om op zijn niveau een persoonlijke relatie met Jezus te leren kennen, om meer kennis van Gods Woord te krijgen en te groeien in het navolgen van Jezus.


Onze samenkomsten

Om zowel kinderen, tieners als volwassenen enthousiast te maken en aan te moedigen om elkaar te stimuleren om Jezus in hun dagelijks leven te volgen en voor hun omgeving een richtingwijzer te zijn naar God, zijn onze diensten aantrekkelijk en aansprekend.


Onze aanbidding

Aanbidden betekent komen in de geweldige nabijheid van onze heilige en liefdevolle God. 

Hij is boven alles en iedereen Degene die de grootste waarde heeft in alles.

In onze diensten willen wij elkaar door middel van zang en muziek helpen om los te komen van alles wat ons bezighoudt, zodat wij enthousiast gemaakt worden om door de Heilige Geest tot aanbidding van Jezus en de Vader te komen.


Evangelisatie

Als volgelingen van Jezus willen wij niet alleen een boodschap brengen, maar ook een boodschap zijn van Gods liefde en genade. Hiervoor reiken wij, op creatieve wijze, uit naar de mensen die Jezus nog niet kennen. Wij willen Hem bekend maken en wij zetten ons in om mensen een ontmoeting te geven met God en geraakt te worden door zijn liefde.


© 2019 Gemeente Immanuel. Alle rechten voorbehouden Realisatie mVm-Webdesign