• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw in Immanuel?

Nieuw in Immanuel?

Welkom bij Immanuel! Wij zijn een gemeente in Dordrecht die het verlangen heeft om mensen in contact te brengen met de liefde en de kracht van Jezus Christus.

Aansluiting vinden

Doordat Immanuel een relatief kleine gemeente is, is het best eenvoudig om contact te maken met andere mensen. Bij de deur wordt je welkom geheten door ons welkomstteam. Als je je jas hebt opgehangen kun je een plekje zoeken in de kerk. We hebben geen vaste plekken dus je bent vrij om te gaan zitten waar je wilt. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie.

Kringen

Wil je verder bouwen aan je relaties en vriendschappen met medegelovigen en wil je je relatie met God meer diepgang geven? Dan zijn onze kringen iets voor jou! Vraag in de kerk naar de kring-coördinator of stuur ons een e-mail als je in dit nieuwe avontuur wilt stappen!

Doe met ons mee!

Vele vrijwilligers investeren tijd, energie en financiën in Immanuel, en bouwen zo mee aan Gods Koninkrijk. Je kunt je aansluiten bij ons welkomstteam, cateringteam, communicatieteam, pastorale team, één van onze muziekteams of je kunt meewerken als kinderwerker of jeugdleider. Heb je interesse? Spreek dan in de kerk één van de oudsten aan of stuur ons een e-mail. We horen graag van je!

Lid worden

Als je je thuis voelt in onze gemeente en als je graag wilt aansluiten bij Gemeente Immanuel dan nodigen we uit voor een gesprek om lid te worden van onze gemeente. Je kunt bij één van de oudsten aangeven dat je lid wilt worden. Eén van de oudsten maakt dan een afspraak voor een ontspannen bezoek om verder kennis te maken en zal dan meer vertellen over waar wij als gemeente voor staan en wat ons drijft.

Avondmaal

Tijdens reguliere diensten vieren wij het avondmaal. Dit is een maaltijd waarin wij brood en wijn nuttigen. Deze maaltijd is voor ons een belangrijk element in de dienst, wij herdenken daarmee het lijden en sterven van de Here Jezus en vieren dat Hij overwinnaar is over dood en graf. Als je belijdt dat Jezus jouw Verlosser is, dan ben je van uitgenodigd om ook deel te nemen aan het avondmaal.

Laat je dopen

De doop is een schitterend teken dat God aan ons heeft gegeven om aan te tonen dat we Jezus willen volgen. We willen graag naast jou staan in je keuze om je te laten dopen. Overweeg je om je te laten dopen? Of wil je eens verder praten over wat de doop inhoudt? Laat het ons dan weten via de mail of door iemand er over aan te spreken in de kerk!


© 2019 Gemeente Immanuel. Alle rechten voorbehouden Realisatie mVm-Webdesign