• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuw in Immanuel?

Nieuw in Immanuel?

Welkom bij Immanuel! Wij zijn een gemeente in Dordrecht die het verlangen heeft om mensen in contact te brengen met de liefde en de kracht van Jezus Christus.

 

Aansluiting vinden

Doordat Immanuel een relatief kleine gemeente is (ongeveer 100 leden), is het makkelijk om contact te maken met andere mensen. Bij de deur wordt je welkom geheten door mensen van ons welkomstteam. Als je je jas hebt opgehangen kun je een plekje zoeken in de kerk. We hebben geen vaste plekken dus je bent vrij om te zitten waar je wilt. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kop koffie.

 

Kringen

Wil je verder bouwen aan je relaties en vriendschappen met medegelovigen en wil je je relatie met God meer diepgang geven? Dan zijn onze kringen iets voor jou! Vraag in de kerk naar de kring-coördinator of stuur ons een e-mail als je in dit nieuwe avontuur wilt stappen!

 

Doe met ons mee!

Vele vrijwilligers investeren tijd, energie en financiën in Immanuel, en bouwen zo mee aan Gods Koninkrijk. Je kunt aansluiten bij ons welkomstteam, cateringteam, communicatieteam, pastorale team, één van onze muziekteams of je kunt meewerken als kinderwerker of jeugdleider. Heb je interesse? Spreek dan in de kerk één van de oudsten aan of stuur ons een e-mail. We horen graag van je!

 

Lid worden

Wil je op de hoogte zijn van het laatste Immanuel-nieuws? Wil je weten welke activiteiten er op de agenda staan? Wordt dan lid van Immanuel. Je kunt bij één van de oudsten aangeven dat je lid wilt worden. Eén van de oudsten maakt dan een afspraak voor een ontspannen bezoek en inventariseert wat je zou willen betekenen voor de gemeente.

 

Laat je dopen

De doop is een schitterend teken dat God aan ons heeft gegeven om aan te tonen dat we Jezus willen volgen. We willen graag naast jou staan in je keuze om je te laten dopen. Overweeg je om je te laten dopen? Of wil je eens verder praten over wat de doop inhoudt? Laat het ons dan weten via de mail of door iemand er over aan te spreken in de kerk!


© 2018 Gemeente Immanuel. Alle rechten voorbehouden Realisatie mVm-Webdesign